Kies uw taal

Over Partytent.com

Over ons

Partytent.com van Dancover heeft meer dan 15 jaar ervaring met partytenten en feestbenodigdheden voor zowel particulieren als professionals. Partytent.com van Dancover heeft veel toegewijde medewerkers en we hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van feestbenodigdheden. We hebben feesttenten in alle soorten en maten, alsook partytenten, paviljoenen, luifels, vouwtenten en een ruime keuze aan accessoires zoals klaptafels, stapelbare stoelen, LED-verlichting voor zowel binnen als buiten gebruik, wegwerpservies, kachels en nog veel meer, zodat u een succesvol evenement kunt organiseren.

Wij leveren alles van de betaalbare partytent voor familie-evenementen tot partytenten van professionele verhuur-kwaliteit voor de professionele verhuurder. Onze enorme ervaring en kennis maken Partytent.com van Dancover tot een logische keus voor veel klanten met verschillende behoeften en eisen aan partytenten en de vele bijbehorende feestartikelen. We kunnen niet alleen concurreren op kwaliteit, maar ook op de prijs, vooral dankzij onze brede productportfolio en ons verkoopvolume. Daarom verkopen wij onze feestproducten in 16 landen binnen Europa rechtstreeks online.

Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Bij Partytent.com van Dancover werken momenteel 77 mensen, de meeste werken bij de klantenservice, voornamelijk om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Wij geloven dat een goede service en ondersteuning, aantrekkelijke prijzen, een ruim assortiment en vakkundige medewerkers een belangrijke factoren zijn in onze aanzienlijke groei sinds we in 2003 begonnen. Om de leverbaarheid en een korte leveringstijd te kunnen garanderen, hebben wij onze voorraad van waaruit wij leveren door middel van verzending in ons centrale magazijn in Denemarken.