Kies uw taal

Feestoplossingen

Dancover Party Solutions - alles voor uw feest in één winkel!

Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan dingen die u nodig hebt om een geweldig feest of een indrukwekkend evenement te organiseren. U kunt nu alles op één plek vinden – op dancovershop.com . We gebruiken hier de term One-stop-Shopping voor, omdat u hier bijna alles voor uw evenement kunt aanschaffen - en u hoeft niet naar winkels te gaan, in langdurige wachtrijen te wachten of moeite te doen om de artikelen te vervoeren. U bestelt thuis, en wij zullen dan direct bij u thuis of op uw bedrijf leveren.

Partytenten en andere accessoires

Dancover is de nr. 1 leverancier in Europa en levert u een overvloed aan zeer goede kwaliteit partytenten, feesttenten, tuinpaviljoenen en alle bijbehorende benodigdheden. Wij leveren klaptafels, stapel- en klapstoelen, vloerenbedekking en tapijten voor partytenten - zelfs een rode loper voor zeer speciale gelegenheden. Bovendien kunt een uitgebreid assortiment aan feestverlichting verkrijgen, allemaal voorzien van de innovatieve en energiebesparende LED om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Feestartikelen

Na het plaatsen van de partytent, tafels en stoelen bent u toe aan alle andere feestartikelen zoals wegwerpservies, tafelkleden, tafelloper, servetten, borden, wegwerpbestek, kopjes, glazen en nog veel meer. Naast deze basisproducten hebben wij u een groot aanbod van andere feestartikelen, zoals popcorn machines, slush ijsmachines, slingers, vaandels, een stoelhoes voor stoelen, tule strikken, discolichten en apparaten die zullen zorgen voor de verwarming van uw partytent of het terras - zoals kachels en terraskachels. Dancover Party Solutions - u hoeft slechts één shop te bezoeken!

Partytenten

Partytenten voor particuliere feesten en professionele evenementen

Partytenten zijn de perfecte setting voor bijna alle evenementen - particuliere evenementen, maar ook professionele evenementen. Wanneer ruimte nodig hebt voor één van de belangrijke hoogtepunten van het leven, zoals bruiloften, verlovingen, examenfeesten, afscheidsrecepties en nog veel meer, dan biedt een partytent uitkomst. Dancover is de toonaangevende leverancier van innovatieve, functionele en flexibele partytenten in Europa. Wij leveren partytenten in veel verschillende modellen, afmetingen en ontwerpen. Bovendien ontwikkelen, produceren en verkopen we één van de grootste assortimenten aan partytenten en opslagoplossingen op de markt - van stijlvolle partytenten, feestententen tot mobiele garages en stevige opslagtenten voor talloze doeleinden.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
FleXtents Festtenten

FleXtents® feesttenten - de flexibele feestoplossing

FleXtents® feesttenten zijn verkrijgbaar in talloze hoeveelheden en een groot aantal varianten. De modellen - FleXtents® PRO en Xtreme zijn uniek, de vouwtenten zijn het meest geschikt als partytenten of feestententen. De lichte en stijlvolle vouwtenten kunnen heel romantisch worden gemaakt door ze van details zoals speciaal ontworpen franjes of de unieke FleXtents® gordijnen te voorzien. FleXtents® vouwtenten zijn ideaal als tuinpaviljoen zonder zijwanden en als tenten voor een een buffet, een bar of voor de opslag tijdens een feest of evenement. De mooie vouwtenten kunnen ook als partytent worden gebruikt en de stijlvolle setting vormen voor het eigenlijke feest. Merk op dat u twee of meer FleXtents® feesttenten kunt samenvoegen om nog meer ruimte te creëren. Een ander belangrijk voordeel van de innovatieve FleXtents® is dat u ze in een verrassend korte tijd kunt opzetten, omdat het frame bij de levering al in elkaar is gezet.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Party vloerbedekking

Party vloerbedekking creëert een stijlvolle uitstraling en sfeer

Party vloerbedekking maakt het feest in een partytent een nog betere belevenis. De Dancover party vloerbedekking is een zeer duurzame en flexibele oplossing die een nog betere uitstraling en sfeer oplevert en die ervoor zorgt dat de tafels en stoelen stevig op hun plaats blijven staan. Daarnaast voorkomt u dat iedereen natte schoenen van het gras krijgt en dat er geen hoge hakken in de grond wegzakken - of dat er tussenruimtes tussen de tegels ontstaan. Party vloerbedekking van Dancover wordt geleverd in verpakkingen met vierkante delen met afmetingen van 0,5x0,5m. Dankzij een innovatief kliksysteem is de vloer makkelijk te leggen, en zal uw partytent binnen afzienbare tijd klaar zijn voor het feest. De Dancover party vloerbedekking van hoge kwaliteit zal uw feest simpelweg naar een hoger level tillen.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Feestpakketten

Feestpakketten met klaptafels en stoelen

Dancover is een van Europa's grootste leveranciers van partytenten, feestententen en feestartikelen. Op Dancovershop.com vindt u één van de grootste assortimenten aan hoge kwaliteit klaptafels, klapstoelen, bankettafels, bartafels en bankjes tegen zeer voordelige prijzen. Onze feestpakketten bieden u een nog voordeliger oplossing wanneer u tafels en stoelen voor uw volgende feesten en evenementen nodig hebt - of wanneer u een professioneel verhuurbedrijf bent. U hebt keuze uit diverse pakketten met ronde en rechthoekige klaptafels en bankettafels in verschillende afmetingen in combinatie met klapstoelen. De nadruk ligt - naast de scherpe prijs - op het comfort en het design van onze klaptafels en stoelen.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Tafelkleden & stoelhoezen

Stoel- en tafelbedekkingen voor belangrijke evenementen

Voor festiviteiten en belangrijke evenementen heeft u stijlvolle tafelkleden nodig om de tafels te kunnen dekken en te versieren, ongeacht of u het feest in een partytent of ergens anders organiseert. Dancover is één van de grootste party- en evenementexperts in Europa en we hebben een uitgebreid assortiment aan tafelkleden en vele andere feestbenodigdheden, zoals stoelhoezen. Al onze verschillende stoelhoezen zijn stijlvol en makkelijk te plaatsen - dit geldt voor onze stretch-hoezen, de gekrulde hoezen en de zachte hoezen met de prachtige geplooide rok.
Onze prachtige tafelkleden kunnen elke gewone klaptafel in een mooie en feestelijke tafel veranderen, en onze stijlvolle stoelhoezen kunnen een gewone klapstoel of stapelstoel in iets moois en romantisch veranderen. Wilt u de feestelijke sfeer verhogen, dan heeft u daarvoor zeker onze tafelkleden en stoelhoezen nodig, zodat uw gasten een prettige ervaring zullen hebben.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Klapstoelen

Klapstoelen zijn praktisch en comfortabel

Onze klassieke gewatteerde klapstoelen zijn van duurzame en onderhoudsvrije materialen vervaardigd, zodat deze ideaal zijn voor professionele verhuurbedrijven. Deze mooie klapstoel kan zowel binnen als buiten worden neergezet. Bovendien is de zachte zitting van synthetische materialen gemaakt en biedt de klapstoel een goede steun in de rug, zodat u gedurende het hele evenement comfortabel kunt zitten. De klapstoel is eenvoudig te vervoeren, op te slaan en zal jarenlang meegaan. Daarnaast is de klapstoel ideaal voor de verhuur voor tuinfeesten, verlovingen, bruiloften en professionele evenementen.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Stoelhoes voor stoelen

De stoelhoes voor stoelen voor een romantische uitstraling

Met onze stoelhoes voor stoelen die die in diverse variaties te verkrijgen zijn kunt u binnenin de partytent of elders een nog romantischer sfeer creëren. Onze stoelhoes voor stoelen in diverse variaties zijn allemaal makkelijk te plaatsen - de stretchhoes, de krullende stoelhoes voor stoelen en de stoelhoes voor stoelen van zachte stof met een mooie rok. Onze stijlvolle stoelhoes voor stoelen zal elke gewone stapelstoel of klapstoel in een mooie en romantische zitplaats veranderen. Wilt u nog wat extra’s toevoegen aan de romantische sfeer? Neem onze romantische tule strikken en plaats er op elke stoel één en uw gasten zullen versteld staan.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Tafelkleden

Stijlvolle tafelkleden voor het feest

Wanneer u een feest in een partytent of ergens anders organiseert, hebt u stijlvolle tafelkleden nodig voor het dekken en versieren van de tafels. Dancover is één van de grootste party- en evenementexperts in Europa en we hebben een uitgebreid assortiment aan tafelkleden voor alle gelegenheden. We hebben tafelkleden in stretchstof in veel verschillende kleuren, zodat u altijd het hele jaar door geschikte tafelkleed voor elk feest kunt vinden. De stijlvolle stretch-tafelkleden kunnen een gewone klaptafel veranderen in de meest stijlvolle bankettafel. We hebben ook klassiekere tafelkleden in een heerlijke stof, die prachtig valt op zowel onze ronde als rechthoekige tafels. Daarnaast hebben we veel verschillende soorten LED-feestverlichting en andere soorten decoraties - zelfs voor op tafel.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Tule strikken

Tule strikken om de romantische sfeer te verhogen

Voor het organiseren van een romantisch evenement zoals een bruiloft of een soortgelijk evenement moet u verschillende effecten gebruiken. Dancover biedt een grot assortiment aan romantische artikelen om precies dat romantische gevoel en sfeer te creëren. Onze tule strikken voor stoelen zijn de kers op de slagroom om dat extra effect te creëren in een al mooie partytent of feestzaal. Combineer onze blauwe, zilveren, gouden, zwarte, witte of roze tule strikken met de stoelhoes voor stoelen, tafelkleden, servetten en misschien wat lichtslangen en meer. De tule strikken passen op al onze gewone klapstoelen en stapelstoelen met of zonder een stoelhoes.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Kachels

Kachels

Kachels zijn een onmisbaar onderdeel van het buitenleven - of u nu wilt genieten op het terras, een grote partytent of ander soort tent wilt verwarmen. Dancover heeft een breed assortiment aan kachels voor zowel particuliere klanten als professioneel gebruik. De overeenkomst van de diverse kachels is dat ze van een hoge kwaliteit en zeer efficiënt zijn.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Lichtkettingen

Lichtslangen voor het creëren van de juiste sfeer

Dancover biedt een grote variatie aan lichtslangen en andere soorten lichtkettingen in veel verschillende lengtes en kleuren! Om welke gelegenheid het ook gaat, u zult ongetwijfeld een briljant licht vinden om deze met ons grote aanbod te combineren. Kortom, we leveren verlichting voor elke gelegenheid, zowel binnen als buiten. U kan lichtslangen voor uw feest verkrijgen om uw partytent te decoreren of voor het verlichten van uw woning. Of uw voorkeur nu uitgaat naar schitterende lampen in meerdere kleuren met meerdere functies of als u liever een meer traditioneel en gedempt wit licht hebt - we hebben het allemaal.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Lampen

Lampen voor vele doeleinden binnen en buiten

Dancover is Europa's grootste expert en leverancier van Total Party Solutions. Ons uitgebreide assortiment bevat alles wat u nodig heeft om uw feesttent en woning te decoreren en te verlichten, inclusief stijlvolle hoge kwaliteit LED lampen - vloerlampen, tafellampen en parasollampen. Ons prachtige assortiment LED lampen bestaat uit eigentijdse ontwerpen en kleuren die met afstandsbediening kunt worden bediend. Dancover LED vloerlampen, tafellampen en parasollampen zien er op elke plek waar ze worden neergezet prachtig uit - in uw woonkamer of buiten in de tuin of op het terras.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!
Rode loper

Rode lopers voor speciale gelegenheden

De iconische rode loper zal een speciaal VIP-gevoel creëren waardoor uw gasten zich nog meer welkom zullen voelen. Deze rode loper zal er goed uitzien in hotels, restaurants, winkelcentra, musea, bioscopen, theaters, galerijen en particuliere feesten. Zelfs wanneer u een evenement in een partytent organiseert, voegt u de sfeer toe met een rode loper van Dancover. Door bij speciale evenementen een rode loper uit te leggen, zoals feesten, premières of andere evenementen, kunt u de algehele sfeer van het evenement naar een hoger niveau tillen door dit welbekende iconische stuk rood tapijt toe te voegen. De meeste mensen associëren de rode loper met VIP-evenementen, en ze zullen zich van harte welkom voelen op een evenement met een rode loper.

 • Praat met een expert +31(0)858 880 524
 • Chat met een expert
 • Wordt gebeld door een expert
 • Koop nu!